Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση δημάρχου Μεσολογγίου για κατάργηση του τμήματος ΣΕΠΕ στο Μεσολόγγι

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος σχετικά με την κατάργηση του τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στο Μεσολόγγι και του ορισμού έδρας του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το Αγρίνιο ύστερα από σχετικές αποφάσεις στα τέλη του Αυγούστου, δηλαδή, στο μεταβατικό στάδιο ανάληψης των καθηκόντων του, ως δήμαρχος της πρωτεύουσας του νομού Αιτωλοακαρνανίας δήλωσε:
"Η κατάργηση και μεταφορά θεσμοθετημένων υπηρεσιών, από την Πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας είναι απαράδεκτη, τόσο για το χρόνο...
που επιλέχτηκε να γίνει, μεσούσης της θερινής περιόδου, όσο κυρίως, για το γεγονός ότι, για ακόμη μια φορά, η πολιτεία δεν επιδεικνύει τον δέοντα σεβασμό στον θεσμό της πρωτεύουσας.
Οι μεθοδεύσεις αυτές, από τα Υπουργεία Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης είναι πρωτοφανείς και απαξιώνουν την τοπική κοινωνία.
Θα πρέπει επιτέλους, οι μανδαρίνοι των υπουργικών διαδρόμων να αντιληφθούν ότι ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι η πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας και κατά συνέπεια επιβάλλεται να είναι η έδρα των διευθύνσεων, υπηρεσιών των υπουργείων.
Ως εκ τούτο και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι το Μεσολόγγι είναι το κέντρο μιας μεγάλης γεωγραφικής περιφέρειας της Αιτωλοακαρνανίας με πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της οικονομίας πρέπει άμεσα οι υπουργοί Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης να προβούν στην επανασύσταση του τμήματος επιθεώρησης Εργασίας στο Μεσολόγγι και στον ορισμό της πόλης του Μεσολογγίου ως έδρας του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ταυτόχρονα, ως δημοτική αρχή, για τα παραπάνω ζητήματα που ανέκυψαν θα ζητήσουμε την ομόφωνη καταδίκη των μεθοδεύσεων από το δημοτικό συμβούλιο και παράλληλα την συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής με την συμμετοχή φορέων για να επιδιωχθεί η ακύρωση αυτών των απαράδεκτων αποφάσεων.
Ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Το Μεσολόγγι δεν αντέχει άλλο την απαξίωση"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ