Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νέες ειδικότητες στο δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου


Ολοκληρώθηκε η φάση επιλογής καταρτιζομένων σε νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής, οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο 2014β είναι:
1. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ & ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
3. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ & ΡΕΠΟΡΤΕΡ
4. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ/WEB DESIGNER-DEVELOPER/VIDEO GAMES)
6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων ΔΙΕΚ ονομαστικά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο http://www.gsae.edu.gr/el/tracts/1148-apotel-iek-arxika-2014b
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.
Προσοχή: Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, και  δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.
Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά αλλά και τις σχετικές οδηγίες στο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ