Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Βγήκαν "μαχαίρια" χθες στο Δ.Σ. του νοσοκομείο Αγρινίου

Νέο επεισόδιο σήμερα στο σήριαλ του νοσοκομείου Αγρινίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ένταση επικράτησε το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με το μέλος του κ. Αλέκο Φαφούτη να καλεί διοικητή και υποδιοικητή να παραιτηθούν!
Απευθυνόμενος στον κ. Βλάχο και τον κ. Κυριακόπουλο είπε συγκεκριμένα:
«Έχετε καταφέρει μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που διοικείτε να έχετε απέναντι σας τους εργαζομένους, τους φορείς και την τοπική κοινωνία. Με την αδράνεια και την αδιαφορία σας θέτετε σε κίνδυνο τη λειτουργία των νοσοκομείων, δεν θέλετε και δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις…». Αυτές είναι μερικές από τις κουβέντες του κ. Φαφούτη στο σημερινό Δ.Σ. Τόνισε ακόμη πως τόσο ο κ. Βλάχος όσο και ο κ. Κυριακόπουλος θα προσφέρουν υπηρεσίες στην κοινωνία εάν παραιτηθούν και θα διευκολύνουν παράλληλα την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τις όποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν.


Σημείωσε ακόμη πως οι νοσηλευτικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας στέκονται όρθιες μόνον χάρη στις προσπάθειες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού. Παράλληλα σημείωσε πως η Διοίκηση επιτρέπει σε εργαζομένους να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης χωρίς καμιά αξιολόγηση και μοριοδότηση, αφήνοντας σαφώς αιχμές για αναξιοκρατία. «Με τα ΘΑ και έχοντας απέναντι όλους δεν γίνεται να διοικήσεις» είπε ακόμη ο κ. Φαφούτης μπροστά στους έκπληκτους διοικητή και υποδιοικητή που επιχείρησαν να αντικρούσουν τις κατηγορίες που δέχτηκαν μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, αφού, όπως είναι γνωστό, έχουν προηγηθεί συγκρούσεις και με άλλα μέλη του Δ.Σ. και η εικόνα και σε αυτό το επίπεδο είναι εικόνα διάλυσης.

Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την κινητοποίηση για το νοσοκομείο που πραγματοποιείται το Σάββατο και ενώ πληθαινουν οι πληροφορίες πως τόσο διοικητής κ. Βλάχος όσο και ο υποδιοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας κ. Κυριακόπουλος βρίσκονται «υπ’ατμόν» και η αντικατάσταση τους είναι ζήτημα χρόνου. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει ήδη επαφές με πιθανούς αντικαταστάτες τους που θα ακολουθήσουν της τοποθέτησης νέου διοικητή στην ΥΠΕ, όπου πιθανότερος είναι ο κ. Στακιάς που κατά το παρελθόν διετέλεσε διοικητής στο Γ.Ν. Αγρινίου.

Θεωρείται βέβαιη η τοποθέτηση του κ. Ζαμπέλη για το Μεσολόγγι, ενώ τελευταία ακούγεται έντονα για το Αγρίνιο το όνομα του κ. Γρηγορόπουλου, επίσης πρώην διοικητή του νοσοκομείου που σήμερα έχει την διοίκηση του νοσοκομείου της Λευκάδας.

1 σχόλιο :

  1. Aς βρεθεί κάποιος απο το ΠΑΣΟΚ να στείλει τον Αλέκο Φαφούτη στο σπίτι του.Αρκετά χόρτασε την εξουσία,τώρα παριστάνει τον τιμητή ; αιδώς και πάλι αιδώς,αλλά μήπως γνωρίζουν τι σημαίνει αυτή η λέξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ