Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Αγρινίου βρέθηκε σήμερα στον Αγιασμό των Σχολείων της Πόλης

 
Κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε σήμερα, 11/9/2014 ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κ.Παπαναστασίου, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκε στο 2ο λύκειο, στο 10ο δημοτικό και στο  6ο ΓΕΛ Αγρινίου

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς, καλή σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη και ενημερώθηκε για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων.
Στον κ. Παπαναστασίου  τέθηκαν τόσο από τους διευθυντές όσο και από τους εκπαιδευτικούς τα προβλήματα και οι  ελλείψεις που υπάρχουν σε υλικοτεχνική υποδομή, του νεοϊδρυθέντος 6ου ΓΕΛ και του 2ου λυκείου Αγρινίου. «Ο δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών στην εκπαίδευση  έτσι ώστε να μπορούν οι μαθητές  σε ευχάριστο περιβάλλον να εκτελούν τα μαθητικά τους καθήκοντα, κάτι που θα τους αποφέρει γνώση και πρόοδο» ανέφερε σε δηλώσεις ο δήμαρχος Αγρινίου.




1 σχόλιο :

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ