Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκος Καραπάνος: «Η καθαριότητα στο δήμο Μεσολογγίου είναι υπόθεση όλων μας»

Νίκος Καραπάνος: «Η καθαριότητα στο δήμο Μεσολογγίου είναι υπόθεση όλων μας»
Συζήτηση «εφ’ όλης της ύλης» του δημάρχου με τους εργαζόμενους
Λύσεις στο πρόβλημα της καθαριότητας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο δήμος Μεσολογγίου αναζητήθηκαν κατά τη σημερινή (Πέμπτη 18/9) του δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου με τους εργαζόμενους, στην υπηρεσία καθαριότητας.
Στην συνάντηση που έγινε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο τέθηκαν «επί...
τάπητος» όλα τα ζητήματα και συμφωνήθηκε σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Μεσολογγίου: «να δοθεί από κοινού η μάχη για την οριστική επίλυση του προβλήματος».
Ο κ. Καραπάνος συμπλήρωσε: «Η δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας ξεκινούν την προσπάθεια για την επίλυση ενός προβλήματος που ταλανίζει εδώ και χρόνια τους κατοίκους του Μεσολογγίου.
Όμως για να υπάρξουν ορατά αποτελέσματα απαιτείται και η συνέργεια των κατοίκων της πόλης στην προσπάθεια αυτή και είναι κατανοητό τι εννοώ.
Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και ας συνταχτούμε στην προσπάθεια που ξεκινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ