Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παναγιώτης Λαλιώτης στην ανάληψη των καθηκόντων της νέας Πρυτάνεως Πανεπιστήμιο Πατρών

Tις ευχές του για καλή, δυναμική και δημιουργική θητεία στη νέα Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών, μετέφερε μέσω της παρουσίας του στην τελετή παράδοσης- παραλαβής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», περιφερειακός σύμβουλος, Παναγιώτης Λαλιώτης.
Ο κ. Λαλιώτης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας...Πρυτάνεως, Βενετσάνας Κυριαζοπούλου, σε δηλώσεις του επεσήμανε τον σπουδαίο ρόλο του Πανεπιστημίου Πατρών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην έρευνα και καινοτομία, αλλά και στην τοπική κοινωνία, για την οποία το Πανεπιστήμιο Πατρών αποτελεί εκτός των άλλων και βασικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος, τόνισε επίσης, πως η αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού και η ανάδειξη των επιστημονικών και ερευνητικών προγραμμάτων και δράσεων που υλοποιούνται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα των τοπικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ