Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Νότης Μαρίας “κρεμάει” τους Έλληνες Ευρωβουλευτές που "εποίησαν την νήσσαν" για τις Γερμανικές Αποζημειώσεις (BINTEO)

Σημερα ο Νότης Μαρίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που πρώτο είχε το Hellas Force

Συγκεκριμένα γράφαμε πριν δυο μέρες :
Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές προκειμένου να μην θίξουν την Μέρκελ κρύφτηκαν πίσω από τις ομάδες που εκπροσωπούν τα κόμματα τους και σήμερα κάνουν τους...
ανίδεους. Πολύ ευχαρίστως να δεχθούμε ότι δεν γνώριζαν, αλλά αν δεν γνώριζαν μεν αλλά δεν δημιουργήσουν ζήτημα προς τις ομάδες του σημαίνει ότι αποδέχονται το ΟΧΙ. Αναμένουμε τις κινήσεις τους ή να επιβάλουν τις Ελληνικές θέσεις στις ομάδες τους ή να παραιτηθούν από αυτές”

Επαναδιατυπώνουμε λοιπόν ότι “ποιησαν την νύσσαν” για να μην ψηφίσουν “ΝΑΙ”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΟΡΥΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ