Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Καμμένος: να παραιτηθεί ο Παπούλιας και να πάμε σε εκλογές

Την παραίτηση του Κάρολου Παπούλια, προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, ενώ σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών. «Δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Εμφανείς πιέσεις γίνονται. Με απειλές ελέγχου του ΣΔΟΕ. Τώρα, εάν γίνεται και απόπειρα εξαγοράς, αυτό για... να αποδειχθεί πρέπει γίνει καταγγελία», απάντησε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία». 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε βέβαιος ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει με προϋποθέσεις. «Πρώτον, η κατάργηση του Μνημονίου. Κούρεμα του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους. Μείωση των φόρων. 
Κατάργηση της συνθήκης Δουβλίνο 2 και προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων, στο Σκοπιανό, στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Προάσπιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας», εξήγησε. 
Σχετικά με τον Κάρολο Παπούλια και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να λύσει το πολιτικό πρόβλημα, ο κ. Καμμένος τόνισε «Ας παραιτηθεί λίγο νωρίτερα από το τυπικό τέλος της θητείας του, ώστε να σταματήσει αυτή η διαλυτική κατάσταση και να πάμε σύντομα σε εκλογές και σε εκλογή Προέδρου. Νομίζω αυτό θα ήταν ωφέλιμο για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ