Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: "Καλώς ήρθατε στο επαχτίτικο παζάρι"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ                               Ναύπακτος 29-10-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                           
Ταχ. Δ/νση: Ιλ. Τζαβέλλα 37                             
Ναύπακτος τ.κ. 303 00                                        
Τηλ.: 26343 60102                                      
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί επισκέπτες της πόλης μας.
Καλώς ήρθατε στο επαχτίτικο παζάρι.
Το παζάρι δεμένο με την παράδοση του τόπου μας, εδώ και πολλές δεκαετίες εξελίσσεται μαζί με την Ναύπακτο και βαδίζει προς το μέλλον με σταθερό βηματισμό.
Στον τόπο μας προσπαθούμε για το καλύτερο.
Φέτος αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις του με σεβασμό στους εμπόρους, τους...
επισκέπτες και τους συμπολίτες μας. Δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην νομιμότητα. Θέλουμε την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου που η καρδιά της Ναυπακτίας χτυπά στο χώρο του παζαριού, να προσφέρουμε το καλύτερο σε ντόπιους και επισκέπτες.
Γιορτάζουμε, στην πόλη μας και η επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε έστω για λίγες ημέρες ατμόσφαιρα αμέριμνη.
Κατά τον Δημόκριτο, "βίος ανεόρταστος μακρά οδός απανδόκευτος".
Αυτό λοιπόν σας εύχομαι κι εγώ. Να γιορτάζετε με κάθε ευκαιρία γιατί αλλιώς η ζωή μας μοιάζει με έναν ατέλειωτο μακρύ δρόμο που δεν συναντά κανείς ούτε ένα πανδοχείο για να ξεκουραστεί.
Δεν σας ζητώ να ξεχάσετε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία. Εξ  άλλου τα προβλήματα είναι ζυμωμένα με την καθημερινότητά μας. Οι ελπίδες μου στρέφονται στους πολίτες του τόπου μας. Αυτοί μπορούν να επιβάλλουν ουσιαστικές αλλαγές στην κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία που θα μας βγάλουν από την μιζέρια της κρίσης.
Γι’ αυτό και ο Δήμος Ναυπακτίας ακόμα και σε συνθήκες κρίσης είναι υποχρεωμένος να προσπαθεί και να προσφέρει αυτό που αξίζει στους πολίτες. Οι αλλαγές που βλέπετε φέτος στο επαχτίτικο παζάρι είναι ένα δείγμα του τι μπορούμε να κάνουμε, αν δεν συμβιβαζόμαστε με την μιζέρια και σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για να κοιτάξουμε προς το μέλλον, προετοιμάζοντάς το.
Σας εύχομαι από καρδιάς να διασκεδάσετε την βόλτα σας στο παζάρι και στην πόλη μας. Όχι μόνο οι έμποροι του παζαριού αλλά και όλοι οι επαγγελματίες της Ναυπάκτου, θα κάνουν ό,τι μπορούν, για όλους μας.
Στην Ναυπακτία προσπαθούμε για το καλύτερο.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας


Παναγιώτης Λουκόπουλος

Ακολουθήστε μας και στο https://www.facebook.com/newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ