Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Καταγγέλλει αποκλεισμό της η αντιπολίτευσης από τις εκδηλώσεις στις Οινιάδες Μεσολογγίου

Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος (παράταξη Κατσούλη) της αντιπολίτευσης Παντελής Καρατσόλης, με δήλωση του καταφέρεται εκ νέου κατά της νέας δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου, με αφορμή τον αποκλεισμό όλης της αντιπολίτευσης, όπως επισημαίνει από τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Δημοτική Ενότητα των Οινιάδων.
Αναλυτικά, αναφέρει ο κ. Καρατσόλης:
«Στη νέα εποχή «της Αυτού Μεγαλειότητας Καραπάνος» που έχουμε εισέλθει, τα νέα ήθη (παλαιοδεξιάς κοπής) και οι «αειμνήστου είδους συμπεριφορές του παρελθόντος», εξαπλώνονται...
όπως ο «Έμπολα» και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Για πρώτη φορά στη μετά την εφαρμογή του «Καποδίστρια» στην αυτοδιοίκηση, ολάκερη η αντιπολίτευση και εγώ προσωπικά αποκλείστηκε από τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στις Οινιάδες. Δεν λάβαμε προσκλήσεις, όπως συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια, ούτε καν τηλεφωνική ενημέρωση.
Ίσως και να έχουν δίκιο. Το ιστορικό και ανεπανάληπτο ΟΧΙ του λαού μας στους φασίστες Γερμανούς και Ιταλούς κατακτητές, ανήκει και μόνο στις «εθνικόφρονές δυνάμεις». Γι’ αυτό και ο εκ Βονίτσης νέος Γ. Γραμματέας του δήμου μας Νίκος Σολδάτος, στέλνοντας τις ευχές του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ανάρτησε στον τοίχο του το facebook, το μήνυμα του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, μαζί με μια αφίσα του ΓΕΣ! 
ΕΥΓΕ και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. Ελπίζω μέχρι τις Γιορτές Εξόδου να μην έχετε αποκηρύξει και τον Αθανάσιο Ραζή-Κότσικα!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ