Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Απόλυτη πλειοψηφία της παράταξης Πατούλη στις εκλογές της ΚΕΔΕ

Με απόλυτη πλειοψηφία εξελέγη πρώτη δύναμη στην ΚΕΔΕ το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής το δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. Σε σύνολο 487 ψηφισάντων, η παράταξη του κ. Πατούλη έλαβε 251 ψήφους και την απόλυτη πλειοψηφία με 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», με επικεφαλής το δήμαρχο.... Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, έλαβε 124 ψήφους και 8 έδρες. 
Η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, με επικεφαλής το δήμαρχο Αιγάλεω, που πρόσκεται στο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 47 ψήφους και κατέλαβε 3 έδρες. 
Τρεις έδρες κατέλαβε και η «Νέα Αυτοδιοίκηση», με επικεφαλής το δήμαρχο Αγ. Ιωάννη Ρέντη- Νίκαιας Γιώργο Ιωακειμίδη που έλαβε 51 ψήφους. 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έλαβε 11 ψήφους και δεν καταλαμβάνει καμία έδρα στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. 
Την 31η έδρα καταλαμβάνει αυτοδίκαια ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Εντός των επόμενων δέκα ημερών αναμένεται να συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να εκλέξει το Προεδρείο και την Εκτελεστική Επιτροπή. 
Πηγή: ΑΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ