Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης ζητά να συζητηθεί το θέμα της αξιολόγησης και του «επανέλεγχου» των συμβάσεων των υπαλλήλων Δήμου Αγρινίου

Αγρίνιο 27-10-2014
Η Δημοτική παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» κατέθεσε αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να εισαχθεί άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα που αφορά στην αξιολόγηση και τον «επανέλεγχο» των συμβάσεων των υπαλλήλων με το παρακάτω περιεχόμενο:

«ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Ρόκο
                                               Κοιν.: 1. Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου
                                                            2. Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αιτωλ/νιας 
                                                   Υπόψη Προέδρου Ευθύμιου Κομματά
κ. Πρόεδρε,
Η Δημοτική παράταξη ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στη συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου 2014 ζήτησε να συζητηθεί, το συντομότερο δυνατόν, στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του «επανελέγχου» των συμβάσεων των υπαλλήλων που προωθεί το ΥΔΜΗΔ με βάση το νόμο 4250/2014 .
Επειδή μέχρι σήμερα το θέμα αυτό δεν έχει εισαχθεί για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρούσα επαναδιατυπώνουμε το αίτημα μας και
ζητΑμε
Να εισαχθεί άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για συζήτηση και λήψη σχετικής απόφασης, ως κύριο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης η αξιολόγηση και «ο επανέλεγχος» των συμβάσεων που προωθεί το ΥΔΜΗΔ με βάση το νόμο 4250/2014.
Αγρίνιο 27-10-2014
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ