Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έμειναν στο 0-0

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός πήραν από ένα βαθμό αφού έμειναν στο 0-0 για τη δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα παιχνίδι που ωστόσο προσέφερε αρκετά καλό θέαμα.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε, το πάλεψε, είχε τις περισσότερες τελικές στην αναμέτρηση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για ακόμα ένα ματς, με αποτέλεσμα....
να αρκεστεί στο βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας ωστόσο στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Απ” την άλλη, ο Παναιτωλικός, προσπάθησε να αποδράσει με τη νίκη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Βιγιαφάνες, Μαρτίνες και Άλβες αλλά δεν τα κατάφερε. Με το βαθμό της ισοπαλίας όμως έφτασε τους 14 βαθμούς και έπιασε έστω και προσωρινά τον Ατρόμητο στην έκτη θέση.
Τα πλάνα των δύο τεχνικών:
O Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με ένα σύστημα 4-2-3-1 με τους Μαχαίρα, Τομάς, Κώτσιο και Γεωργιάδη στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Κονέ και Ζίτο, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Ορτέγκα, στην επίθεση ο Σοτέλο και πίσω του, σε ρόλο δημιουργικού μέσου ο Βούκσεβιτς.
Απ” την άλλη, το ίδιο σύστημα χρησιμοποίησε και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος τοποθέτησε τους Μπεχαράνο, Μαλεζά, Ετζενγκέλε και Κουτρομάνο στην άμυνα, αμυντικά χαφ οι Γοδόι και Φωτάκης, δεξιά ο Βιγιαφάνες, αριστερά ο Καπέλ, στην κορυφή ο Άλβες και πίσω του, σε ρόλο «δεκαριού», ο Μαρτίνες.
Απόλυτη ισορροπία!
Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους.
Ο Παναιτωλικός μπήκε λίγο πιο δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Μάλιστα, στο όγδοο λεπτό η ομάδα του Μάκη Χάβου λίγο έλειψε να το καταφέρει.
Ο Βιγιαφάνες, έπειτα από ατομική ενέργεια, πραγματοποίησε τη σέντρα απ” τα δεξιά αλλά το σουτ του Σάντσες στην κίνηση πέρασε μόλις άουτ.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στην αναμέτρηση καθώς το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους. Ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα στημένα με τον Κονέ να αναλαμβάνει την εκτέλεση αυτών αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Μπρακάλι.
Όσο περνούσε η ώρα τα λάθη αυξάνονταν και από τις δύο ομάδες, ειδικά στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα η κατοχή να αλλάζει πόδια συνεχώς αλλά οι φάσεις να είναι λιγοστές.
Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη απείλησε μονάχα σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, πανομοιότυπες και οι δύο. Η πρώτη στο 19ο λεπτό που ήταν και η σημαντικότερη, σημειώθηκε από τον Βούκσεβιτς, καθώς το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ.
Η δεύτερη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 38ο λεπτό. Ο Κονέ και πάλι εκτέλεσε το φάουλ απ” τα δεξιά, ο Τομάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ” τα δοκάρια του Μπρακάλι.
Έτσι, μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, χωρίς τέρματα.
Πλούσιο θέαμα, φτωχό σκορ!
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν ποδόσφαιρο και στην πρώτη φάση ήρθε και η πρώτη ευκαιρία. Ο νεοεισελθών Μιλοσάβλιεφ έκανε τη σέντρα απ” τα αριστερά αλλά ο Ορτέγκα δεν μπόρεσε να βάλει σωστά το πόδι του με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει μόλις άουτ.
Στο 58ο λεπτό πραγματοποιήθηκε μία σπουδαία φάση. Μαρτίνες και Βιγιαφάνες συνδυάστηκαν άψογα, ο δεύτερος πραγματοποίησε το πλασέ, ο Σηφάκης εξουδετέρωσε αρχικά και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή κατάφερε και με μία δεύτερη εκτίναξη να απομακρύνει σε κόρνερ, κρατώντας το μηδέν.
Στο 76ο λεπτό ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να απειλήσει. Ο Ορτέγκα, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, σέντραρε απ” τα δεξιά, ο Μιλοσάβλιεφ στο δεύτερο δοκάρι έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς τράνταξε το δεξί δοκάρι του Μπρακάλι.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο, τη θέση των φάσεων πήραν τα σκληρά μαρκαρίσματα καθώς και οι δύο ήθελαν να κρατήσουν το μηδέν, με τον Μαλεζά να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σκορ έως τη λήξη του αγώνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Σ. Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τομάς, Σοτέλο (55′ Μάντζιος), Σάντσες (46′ Μιλοσάβλιεφ), Ορτέγκα (79′ Μπορνταγκαράϊ), Κονέ
Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (79′ Μύγας), Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κουτρομάνος, Γοδόι, Φωτάκης (59′ Καλογέρης), Μαρτίνες, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Άλβες (59′ Βασιλείου).
Επιμέλεια: Νίκος Βόπης

novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ