Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ - ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΕΣΒΔΕΝ

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας αποτελείται από 11 μέλη τα οποία έχουν εκλεγεί ως εξής:
4 μέλη από τον συνδυασμό της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων.
4 μέλη από τον συνδυασμό της Άλλης Άποψης.
2 μέλη από τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Κίνησης Εμπόρων.
1 μέλος εκλεγμένο ως μεμονωμένος υποψήφιος.
Ο συνδυασμός μας της Άλλης Άποψης σταθμίζοντας τα αποτελέσματα των...
εκλογών και την εκπροσώπηση όπως αυτή προέκυψε, για τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. κατέθεσε την παρακάτω πρόταση:    
Ο Πρόεδρος να προέρχεται από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων.
Ο Αντιπρόεδρος να προέρχεται από την Άλλη Άποψη.
Ο Γεν. Γραμματέας να προέρχεται από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εμπόρων.
Για τον Ταμία ή ο μεμονωμένος ή από την Άλλη Άποψη λόγω της έδρας της Ομοσπονδίας στο Αγρίνιο.
Η πρότασή μας αυτή απορρίφθηκε από τους 4 συμβούλους  της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων, οι οποίοι δήλωσαν ότι αρνούνται να εκπροσωπηθούν στο Προεδρείο και απέχουν από κάθε συζήτηση σχετικά με την συγκρότησή του.
Αυτή η στάση τους είχε σαν αποτέλεσμα να συγκροτηθεί – γιατί αυτό απαιτεί το καταστατικό – Προεδρείο ανάγκης που εμάς δεν μας εκφράζει.
Θέλουμε με έμφαση αυτό να το τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση  και να προειδοποιήσουμε ταυτόχρονα όποιον ή όποιους επιχειρήσουν να κατασκευάσουν σενάρια βολικά γι αυτούς, να μην το τολμήσουν.
Η απόφαση των μελών του Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ που εκλέχτηκαν από την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων να μην έχουν ούτε καν πρόταση για το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, για εμάς όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνη στάση αλλά αποτελεί και «συνδικαλιστικό τέχνασμα».
Ο συνδυασμός μας συγκροτήθηκε και διεκδίκησε τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. με ένα και μόνο στόχο, να βοηθήσει την ΟΕΣΒΔΕΝ.
Αυτό υπηρετούσε και η πρότασή του για το Προεδρείο και καλούμε κάθε Αντιπρόσωπο και συνδικαλιστή να αναλογιστεί τι θα γινόταν αν και εμείς λέγαμε: όχι, δεν ασχολούμαστε με τη συγκρότηση Προεδρείου!!
Θα πηγαίναμε πάλι σε εκλογές ;
Δηλώνουμε ότι όποιος το θέλει και το επιδιώκει θα μας βρει σύμφωνους.
Ας το προτείνει δημόσια, εδώ και τώρα.
Αλήθεια είναι επίσης ότι η συγκεκριμένη στάση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων σηματοδοτεί νέα τακτική στην ΟΕΣΒΔΕΝ, γιατί μέχρι σήμερα:
-          Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων πάλευε, διεκδικούσε και απαιτούσε αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση στα Προεδρεία των Συλλόγων με βάση τη δύναμη των συνδυασμών, διεκδικώντας και καταστατική σχετική παράγραφο.
-          Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων στη θητεία του προηγούμενου ακριβώς Δ.Σ της ΟΕΣΒΔΕΝ, μετά  την παραίτηση του Κ. Σκεύη, διεκδίκησε και εξέλεξε Πρόεδρο της ΟΕΣΒΔΕΝ δικό της στέλεχος, με τις άλλες θέσεις να είναι από τον άλλο συνδυασμό.
Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε, άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι στην ίδια λογική της αντιπροσωπευτικότητας όχι μόνο συγκροτούνταν πάντα τα Δ.Σ. της ΟΕΣΒΔΕΝ αλλά και τα Προεδρεία των Γενικών Συνελεύσεών της.
Το συγκεκριμένο ενημερωτικό Δελτίο Τύπου του συνδυασμού μας «εκβιάστηκε» να εκδοθεί για να καταγράψει την αλήθεια.
Όλοι θα κριθούμε από τη στάση, τη δράση και τη συνεισφορά μας απέναντι στις πολιτικές του αφανισμού μας.

14-11-2014                                                                                                                                              Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

                                                                                                     Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ             

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ