Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

O ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Αγρίνιο 21-11-2014 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, μετά την συγκρότησή του σε σώμα στο πρώτο Δ.Σ. ασχολήθηκε εκτενώς με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Δυστυχώς τα προβλήματα αντί να μειώνονται αυξάνονται, γι αυτό και ο Ι.Σ. Αγρινίου απέστειλε έγγραφο στους αρμόδιους Φορείς ζητώντας... άμεσες λύσεις. 
Όπως συνομολογείται από όλους το Νοσοκομείο της πόλης μας από λειτουργικής άποψης βρίσκεται στα όριά του. 
Ο μειωμένος προϋπολογισμός κατά 10% του 2014 η αύξηση των ανελαστικών δαπανών (ΔΕΚΟ, καθαριότητα, πετρέλαιο)λόγω πολλαπλασιασμού του μεγέθους του καινούργιου Νοσοκομείου, η αποχώρηση τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια 130 ατόμων (προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό κ.λ.π.) χωρίς καμιά αναπλήρωση, οι πρόσφατες παραιτήσεις γιατρών με ειδικότητες πρώτης γραμμής (Καρδιολόγοι, Παιδίατροι) οι αναμενόμενες παραιτήσεις κι άλλων γιατρών που δεν αντέχουν άλλο τον εργασιακό φόρτο και την έλλειψη απαραίτητων υλικών, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιδείνωση της ήδη κακής κατάστασης του Νοσοκομείου.
Είναι ίσως η πρώτη φορά πού όλοι οι Σύλλογοι, ο Δήμαρχος, οι Φορείς, οι Βουλευτές του Νομού, ο Μητροπολίτης διαμαρτύρονται και προειδοποιούν !

Όμως σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που η Πολιτεία κωφεύει.

Προειδοποιούμε για τα χειρότερα!!!

Δεν θα συναινέσουμε στην κοροϊδία!!!

Καλούμε του Πολίτες, τους Συλλόγους, τους Φορείς το Δήμο, την εκκλησία του ΠΑΝΤΕΣ να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας να έχουν ισότιμη, έγκαιρη και δωρεάν πρόσβαση σε ένα Νοσοκομείο που θα παρέχει ποιοτικές και πλήρεις υπηρεσίες Υγείας.

Καλούμε του Διοικούντες να αναλογιστούν την κρισιμότητα των περιστάσεων και από ανέξοδες υποσχέσεις να περάσουν σε πράξεις άμεσα και γρήγορα.

1 σχόλιο :

  1. Πολύ νωρίς θυμήθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Νοσοκομείου.Βλέπετε δεν τους άφηνε η ίντριγκα στη μοιρασιά των ψήφων στις εκλογές.Θα δούμε αν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι,ειδικά του Νοσοκομείου σταθούν στο ύψος των περιστάσεων,η θα καταντήσουν ουρά των ιδιωτών.Με την ευκαιρία,γιατί ο λεγεωνάριος του κυρίου Καθηγητή στο Νοσοκομείο, αποκαλεί μερικούς οπαδούς του Δικηγοράκου ; Δεν ντρέπεται λίγο ; Παρακαλώ το κόμμα να τον συμμαζέψει,γιατί αλλιώς τον βλέπω,μόνιμο κάτοικο σε Ορθοπεδική κλινική ή στο Νευροχειρουργικό.Αλλάξτε τον βρέ παιδιά για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ