Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες και άγριο ξυλοδαρμό (φωτο)

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:30 στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μπλε αυτοκίνητο μάρκας Citroen που κινούνταν επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες... προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που προπορεύονταν και αμέσως μετά έπεσε πάνω σε λευκό αυτοκίνητο Toyota με οδηγό έναν άνδρα περίπου 55 ετών και επιβάτες δυο νεαρούς.
Για περισσότερο φωτορεπορτάζ κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ