Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγρινίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ.
MEDICAL ASSOCIATION OF AGRINIO
ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 5 · 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ · ΤΗΛ:2641032317 · FAX:2641032317
·www.isagrinio.gr ·info@isagrinio.gr
Αγρίνιο 19-12-2014
Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, παραβρέθηκε και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Έγινε εκτενής ενημέρωση και συζήτηση των προβλημάτων και ιδιαίτερα αυτών.... που αφορούν την υποστελέχωση βασικών τμημάτων του Νοσοκομείου. 
Η λειτουργία των τμημάτων αυτών βασίζεται πλέον στην υπερπροσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών. 
Οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες. 
Το κυριότερο πρόβλημα όμως συνεχίζει να το αντιμετωπίζει η Καρδιολογική Κλινική η οποία με το νέο έτος απειλείται με κλείσιμο, αφού μέρα με την μέρα αποδυναμώνεται. 
Οι μετακινήσεις γιατρών από άλλα Νοσοκομεία και ο διορισμός Επικουρικών, είναι προσωρινές λύσεις αλλά δεν αντιμετωπίζουν οριστικά το πρόβλημα. 
Η μόνη λύση είναι άμεση προκήρυξη θέσεων Διευθυντή και Επιμελητών. 
Μέχρι όμως την οριστική λύση του προβλήματος καλούμε τους υπεύθυνους
(Υπουργείο, 6η ΥΠΕ, Διοίκηση) να εξασφαλίσουν ασφαλή και συνεχή λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής. 


3 σχόλια :

  1. Θα πρέπει να πάρουν χαμπάρι οι αρμόδιοι - αναρμόδιοι,οτι το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ .Οι μονάδες Εντατική και Τεχνητού Νεφρού,άλλά και όλο το Νοσοκομείο βρίσκεται σε κίνδυνο.Η μεγάλη κουβέντα ας πάνε αλλού δεν ισχύει διότι πολλά περιστατικά ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!.Μια είναι η λύση Διευθυντής και τουλάχιστον τρείς ειδικευμένοι μόνιμοι γιατροί.Είναι πολύ κοντά ο καιρός που και οι ίδιοι θα χρειαστούν το Νοσοκομείο,και θα κινδυνεύσει η ζωή τους.Επομένως ας μην κάνουν το κορόϊδο.Όταν θα το έχουν άμεση ανάγκη,και θα κινδυνεύει η ζωή τους,να μην τα βάζουν με το Νοσοκομείο και το προσωπικό.Να τα βάλουν με τους εαυτούς τους που δεν φρόντισαν έγκαιρα να λύσουν τα προβλήματα και να μην προβαίνουν σε φανφαρόνικες ανακοινώσεις.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ .ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΕ ΤΏΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβει κάποιος αυτά που έλεγα παραπάνω,που θα πηγαινε ο βαρύτατα τραυματισμένος νεαρός ; Θα πέθαινε στο δρόμο.Ας το χωνέψουν καλά όλοι.Το Νοσοκομείο πρέπει να είναι σε 24ωρη ετοιμότητα 365 ημέρες το χρόνο.Αλλιώς θα θρηνήσουμε θύματα.Βοηθείστε τους γιατρούς του Νοσοκομείου και διεκδικείστε μαζί τους το αυτονόητο.Συνεχή,ασφαλή και επαρκή λειτουργία του Νοσοκομείου.Δεν χρειάζεται σοφία και ιδιαίτερη παιδεία για να το καταλάβει κανείς.Τώρα ,αύριο θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζέψτε τον αγράμματο διορισμένο εκπρόσωπο στο ΔΣ του Νοσοκομείου.Να παέι να μάθει τρόπους,ο Διοικητής είναι εκείνος που φταίει λιγώτερο.Τα δικά του αφεντικά είναι εκείνα που φταίνε Ο Διοικητής δεν έχει γιατρούς στο σπίτι του για να τους διορίσει.Να λάβετε υπ΄οψιν για άλλη μια φορά οτι χωρίς καρδιολόγους το Νοσοκομείο θα κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ