Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Οι απολύσεις στα διόδια του Ακτίου δεν πρέπει να περάσουν

Η επιβολή τους θα είναι ήττα για όλους μας και όχι μόνο των εργαζομένων στα διόδια.
Την ώρα που όλοι ασχολούνται με το ποιος τα πήρε, τις κρυμμένες κάμερες, τους 160, τους 168 ή τους 180 ψήφους βουλευτών για πρόεδρο της δημοκρατίας, η εργατική τάξη συνεχίζει να ταΐζει με απολύσεις και μεροκάματα...
πείνας το κεφάλαιο.
Ο «εθνικός» μας εργολάβος που πήρε την εκμετάλλευση των διοδίων του ΑΚΤΙΟΥ, θέλει τζάμπα εργαζόμενους. Με την πλάτη όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία 20 χρόνια, εκμεταλλεύτηκε τη πλήρη συναίνεση του επίσημου συνδικαλιστικού κινήματος που έχει ως θεό την ανταγωνιστικότητα που οδηγεί στο σμπαράλιασμα των εργασιακών σχέσεων και την είσοδο των εργολάβων σε όλη τη δημόσια περιουσία. Ο «εθνικός» μας εργολάβος φτιάχτηκε ξεκοκαλίζοντας δημόσιο χρήμα και συνεχίζει αμείωτα στον ίδιο ρυθμό με τη στήριξη της σημερινής κυβέρνησης.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α χαιρετίζει την νέα απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων που ξεκινά τη Δευτέρα 29/12 στις 6 π.μ, γιατί πιστεύει ότι μόνο η αποφασιστικότητα των εργαζομένων, ο ανυποχώρητος αγώνας , η ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και ο  οργανωμένος ξεσηκωμός του λαού ενάντια στο μαύρο μέτωπο κεφαλαίου-Ε.Ε-ΔΝΤ μπορεί να βάλει τέρμα στην αντιλαϊκή επίθεση.
Την πρωτοχρονιά ο «εθνικός» μας εργολάβος δεν πρέπει να παραλάβει τα διόδια του Ακτίου γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούν να διαμορφωθούν όροι για να παραμείνουν οι εργαζόμενοι στη δουλειά τους. Η μάχη των εργαζομένων στα διόδια είναι μάχη όλων των εργαζομένων και των ανέργων της περιοχής.  Καλούμε τα συνδικάτα της περιοχής, όλους του μαζικούς φορείς να στηρίξουν τη 48ωρη απεργία των εργαζομένων στα διόδια και τις πιθανές επόμενες κινητοποιήσεις τους.

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
τοπικές επιτροπές Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδας-Πρέβεζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ