Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Ερωτήματα για το πρόστιμο του ΙΚΑ προς τον Δήμο Ξηρομέρου.

Τον Νοέμβριο του 2014 μετά από έλεγχο κλιμακίου του ΙΚΑ, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του απορριματοφόρου και οι δυο εργάτες που το συνόδευαν, εργαζόταν στο Δήμο Ξηρομέρου ανασφάλιστοι.
Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν.
1) Γιατί δούλευαν ανασφάλιστοι;
2) Επιβλήθηκε πρόστιμο στο Δήμο Ξηρομερου και σε ποιο ύψος;
3) Γιατί η δημοτική αρχή απέκρυψε το γεγονός;
4) Το πρόστιμο πληρώθηκε;
5) Αναζήτησε ο Δήμαρχος τον υπεύθυνο και αν ναι τι μέτρα έλαβε;
6) Αφού ο οδηγός και οι εργάτες δεν είχαν σχέση υπαλληλική με τον Δήμο, ποιος τους πλήρωνε και με τι χρήματα τους πλήρωνε;

Πολλά χρόνια ακούμε για μαύρα χρήματα στο Δήμο Ξηρομέρου με τα οποία πληρώνονται οι εργάτες. Είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύεται ότι δημοτική αρχή πληρώνει υπαλλήλους με χρήματα που δεν γνωρίζουμε από που προέρχονται.

Αναμένουμε απαντήσεις από τους υπεύθυνους του Δήμου Ξηρομέρου.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ