Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΩ!!!»

Του Μιχάλη Τζανάκη
Όλοι μου συνιστούσαν να «κλείσω» την τηλεόραση και να μη διαβάζω τα «εργολαβικά» έντυπα με την πληρωμένη(;) αρθρογραφία καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο. Κι όμως ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να επιβεβαιώσω την άποψη πως το κόμμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της μεταπολίτευσης, μετατράπηκε σε έναν εσμό αφρόνων, που αφού κατέβασαν τα....«βρακιά» τους στις «βουλές» των εταίρων, θεώρησαν πως με τον κοινωνικό τραμπουκισμό της «ολόμαυρης» διαφήμισης θα «τσιμπούσαν» μερικά κατατρομαγμένα «ανθρωπάκια» που θεωρούν το πλιάτσικο «σταθερότητα» και την ωμή ληστεία των πολιτών «νοικοκύρεμα».
Για πλήθος πολιτών, που δεν έχουμε κανένα «βαρίδι», που δε «χρωστάμε» σε κανένα και που στο παρελθόν βρεθήκαμε κοντά στην –πάλαι ποτέ- «φιλελεύθερη» παράταξη, είναι μέγιστη προσβολή να παρακολουθούμε τις τσιρίδες του Άδωνη, της Βούλτεψη και το μπλαζέ υφάκι της … Μισέλ να προσπαθούν να μαντρώσουν κάμποσους πρώην «γαλάζιους», για να μην έρθουν οι «κομμουνιστές»!!!
Θλιβερά και άκρως αντιαισθητικά προσπάθησαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί οι «απερχόμενοι». Θλιβεροί ως την τελευταία στιγμή!!! Αλλά νομίζουν πως απευθύνονται σε κάποιο κομματικό-«αυτιστικό» ακροατήριο που θα «μασήσει» με ηλίθιες διαφημίσεις με πρωθυπουργικά ποδοσφαιρικά κοντρόλ, με πρωθυπουργικές βεγγέρες σε μικροαστικά σπίτια και με προπαγανδιστικά σποτ καταστροφολογίας, ανάλογης αισθητικής με τους εμπνευστές τους.
Δυστυχώς, θεώρησαν πως όλοι εμείς έχουμε κάποιο «κόμπλεξ», ανάλογο μ’ αυτό του Βορίδη και του Γιακουμάτου για την Αριστερά. Μπα, αυτά τα ‘χουμε ξεπεράσει προ πολλού διαβάζοντας μόνοι μας Ελληνική Ιστορία!!! Άδικα κουβαλούσατε και όλους αυτούς τους Φραγκολεβαντίνους να νουθετήσουν, εμάς τους «νοικοκύρηδες». Θα ‘ταν χρησιμότερο τα «Γιουνγκεροειδή» να πάνε προς Γαλλία μεριά, να δώσουν «γραμμή» στους Γάλλους που φαίνεται πως ετοιμάζουν την «δημοκράτισσα» Ζαν Μαρί και ν’ αφήσουν όλους εμάς με τα δικά μας κριτήρια!!!
Με δηλώσεις τραπεζιτών, με ολοφυρμούς Πορτοσάλτειους, με «Ακαδημαϊκές» γραφίδες που κλαψουρίζουν για τον επερχόμενο «κίνδυνο», κανείς από εμάς-τους μη κομματικούς, αλλά πολιτικά σκεπτόμενους-δε «μασάει»!!!
Μέχρι εδώ ήταν…
Την Κυριακή θα σας «τρομάξουμε» εμείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ