Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης: ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές του Γενάρη ως αποτέλεσμα της μη εκλογής πρόεδρου Δημοκρατίας αναδεικνύει την βαθιά κρίση του πολιτικού συστήματος, έκφραση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που χτυπά την χώρα μας. Μη μπορώντας να ελέγξει την δυσαρέσκεια και την οργή απ τις επιπτώσεις που επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία. Με την σκληρή αντιλαϊκή, αντεργατική, πολιτική επιβολής με τα...μνημόνια απ το μαύρο μέτωπο ΕΕ ΔΝΤ ΕΚΤ, ξένο και ντόπιο κεφάλαιο. Η πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, δείχνει πόσο εύθραυστες είναι οι πολιτικές συμμαχίες των αστικών κομμάτων.

Η αλλαγή κυβερνήσεων ποτέ δεν έλυσε τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα χωρίς την πίεση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Για να επανέλθουν τα εργατικά δικαιώματα που αφαιρέθηκαν, να ξαναβρεί δουλειά ο κόσμος, να καταργηθεί η άγρια φορολογία, να απαλλαγούμε από την βάρβαρη πολιτική. Χρειάζεται σύγκρουση με τους μηχανισμούς της Ε.Ε. και την ελληνική αστική τάξη. Η πάλη μας για έξοδο από το ευρώ και την Ε.Ε. είναι στενά συνδεμένοι με την πάλη για καλύτερη ζωή και επανακατάκτηση όσων έχουμε χάσει. Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση. Μια δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά ανοίγει τον δρόμο στις εξελίξεις. Θα αντιπολιτεύεται με την δύναμη και την ανάπτυξη των αγώνων. Είναι η μόνη ικανή να πιέσει την κάθε κυβέρνηση για μια πολιτική υπέρ των εργατών και του λαού, στον δρόμο για μια άλλη κοινωνία, αντικαπιταλιστική επαναστατική, σοσιαλιστική κομουνιστική, κατάργηση των εκμεταλλευτικών σχέσεων. 

Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ