Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αντίο Γουατεμάλα για τους πρωταθλητές του 1ου ΕΠΑΛ Aγρινίου; Λόγω περικοπών κονδυλίων!

Επιστολή στον κ. Αριστείδη Μπαλτά, Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων απέστειλε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου μετά και τις πληροφορίες, ότι λόγω των περικοπών που γίνονται, δεν θα διατεθούν κονδύλια για τη μετάβαση των πρωταθλητριών ομάδων της χώρας μας... (μεταξύ αυτών και του το 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου) στη Γουατεμάλα για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί από 12 έως 20 Απριλίου 2015.Επίσης ο δήμαρχος την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 9.15 π.μ θα συναντηθεί και με αντιπροσωπεία του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, συμμετείχε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων. Οι τελικοί αγώνες Λυκείων πραγματοποιήθηκαν στη Σκάλα Λακωνίας.

Τα παιδιά του σχολείου του Δήμου μας αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί στη Γουατεμάλα, το χρονικό διάστημα από 12 έως 20 Απριλίου 2015 όπου ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή και η χώρα μας με τις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των άλλων αθλημάτων.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, ότι λόγω των περικοπών που γίνονται, δεν θα διατεθούν κονδύλια για τη μετάβαση των πρωταθλητριών ομάδων της χώρας μας. Ένα από τα σχολεία που θα συμμετάσχει στη Γουατεμάλα είναι και το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και εάν οι πληροφορίες είναι σωστές, θα υπάρξει μεγάλη απογοήτευση των παιδιών μας, που τόσο πάσχισαν για την διάκριση αυτή, ενώ δεν θα τους δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψουν, να γνωρίσουν και να συναγωνιστούν με συνομήλικα παιδιά από όλον τον κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Επειδή πιστεύουμε ότι η οικονομική κρίση δεν πρέπει να πλήττει τη νέα γενιά και να καταστρέφει τα όνειρά της, θεωρούμε και είμαστε βέβαιοι ότι θα προβείτε σε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά μας να ζήσουν το όνειρό τους και να προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς.

Με τιμή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ