Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Απογοήτευση στους πρωταθλητές του 1ου ΕΠΑΛ-συνάντηση με Παπαναστασίου

Με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, μιλά για την συνάντηση που είχε με μαθητές –παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ, μια συνάντηση που όπως και ο ίδιος αναφέρει, τον συγκίνησε ιδιαίτερα με τους μαθητές να υπόσχονται πως, αν.... τελικά συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν στο Αγρίνιο το κύπελλο.

Ο δήμαρχος αναφέρει συγκεκριμένα:

Την αγωνία, την αγανάκτησή και την θλίψη τους μου μετέφεραν τόσο οι μαθητές (ομάδα ποδοσφαίρου) όσο και ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου για το γεγονός ότι λόγω των περικοπών που γίνονται, υπάρχουν πληροφορίες πως μπορεί να μην διατεθούν κονδύλια για τη μετάβαση των πρωταθλητών μας, στη Γουατεμάλα προκειμένου να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Λυκείων. Ήταν μια συνάντηση που με συγκίνησε ιδιαίτερα αφού το πάθος των μαθητών είναι τόσο μεγάλο που μου υποσχέθηκαν ,αν συμμετάσχουν, πως θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν στο Αγρίνιο το κύπελλο. Θα πρέπει να βοηθήσουμε, ο καθένας από το πόστο που κατέχει, έτσι ώστε αυτά τα παιδιά να μην απογοητευθούν, και να μην ναυαγήσουν τα όνειρα που έκαναν. Τα όνειρα και οι προσδοκίες είναι αυτά που κρατούν όρθια μια χώρα ακόμη και στις πιο εφιαλτικές και αιματηρές στιγμές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ