Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εδώ και τώρα παρέμβαση του Δήμου και της Περιφέρειας για να σωθεί-αξιοποιηθεί - το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου!

Η παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε δράση» μέσα από ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που διοργάνωσε και πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο προαύλιο του παλιού νοσοκομείου Αγρινίου κατέθεσε προτάσεις για την αξιοποίησή του. Ποιοι ήταν εκεί και τι ειπώθηκε και για τις...
πανεπιστημιακές σχολές του Αγρινίου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου η συγκέντρωση που διοργάνωσε η αυτοδιοικητική της οποίας επικεφαλής είναι ο κ Δημήτρης Τραπεζιώτης. Η πρόσκληση απευθύνονταν πρωτίστως στους κατοίκους της περιοχής «Κλεπαίτικα», που βρίσκεται το Παλιό Νοσοκομείο, αλλά επί της ουσίας θα έπρεπε να αφορά όλους τους αγρινιώτες, αφού σκοπός της ήταν η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Παλιού Νοσοκομείου.
Στην συγκέντρωση που διεξήχθη υπό βροχή τοποθετήθηκε αρχικά ο ίδιος ο κ Τραπεζιώτης και ακολούθησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Βαρεμένος, ο νέος υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ Ζαμπάρας και ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου κ Βλάχος., αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος με την εν λόγω παράταξη κ Καμμένος, όπως και απλοί πολίτες της περιοχής.
Πριν την ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, πολίτες και στελέχη της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα – Πολίτες σε δράση» μπήκαν στους χώρους του παλιού νοσοκομείου αντικρίζοντας την τραγική κατάσταση που επικρατεί εκεί, την οποία είχε αναδείξει η εφημερίδα «Σ» στις 11 Φεβρουαρίου 2015 με τίτλο «Το «φάντασμα» του Αγρινίου»


Κατά το ανοιχτό διάλογο που έγινε στο σημείο και εγκαινίασε ένα κύκλο από λαϊκές ανοιχτές συνελεύσεις που σκοπεύει να διοργανώσει η παράταξη κατατέθηκαν προτάσεις, ενώ έγιναν αναφορές και στις πανεπιστημιακές σχολές του Αγρινίου.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση της «Σ» την Τρίτη 24/3/15

Κων/νος Χονδρός

Δείτε φωτο του παλαιού νοσοκομείου-όπως είναι τώρα-εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ