Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώνεται (από την αδιαφορία των υπευθύνων) η καταστροφή στο παλιό νοσοκομείο Αγρινίου (φωτο). Αλήθεια δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας;


  • Έσπασε το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης και πλημμύρισε το κτήριο. 
  • Κίνδυνος για τη στατικότατα του κτηρίου - παλιού νοσοκομείου. 
  • Η αδιαφορία καλά κρατάει των ανεύθυνο-υπεύθυνων! 
  • Η ΔΕΥΑ δεν μπορεί να πάει να κλείσει τα νερά; 
  • Μήπως πρέπει να επιληφθεί ο κ. Εισαγγελέας υπηρεσίας; newspressagrinio.blogspot.com

Εκτός από την γνωστή λεηλασία που έχει υποστεί το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου, σήμερα αντιμετωπίζει και πολύ περισσότερα προβλήματα. Στον δεύτερο όροφο του κληροδοτήματος Τσικνιά, ακριβώς έξω από την Ουρολογική Κλινική και την Μ.Ε.Θ, έχουν σπάσει σωλήνες, με αποτέλεσμα η αίθουσα που εντοπίζεται η ζημιά, καθώς επίσης και ολόκληρο το κλιμακοστάσιο του κτηρίου να έχει πλημμυρήσει. Το νερό έχει φτάσει και στο υπόγειο του κτηρίου, στο οποίο έχουν πλημμυρήσει και δωμάτια και μέρος του διαδρόμου.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μάλιστα, η ροή του νερού είναι τόσο μεγάλη που το νερό τρέχει και από το ασανσέρ, ενώ στο κλιμακοστάσιο η πτώση του νερού από τον όροφο στο υπόγειο μοιάζει κυριολεκτικά με καταρράκτη. Μεγάλη είναι και η συγκέντρωση νερών στον ενδιάμεσο όροφο, έξω ακριβώς από τα παλιά χειρουργεία.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η πλημμύρα είναι τόσο έντονη που γίνεται αντιληπτή και από τον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου. Περίοικοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Η παρέμβαση πρέπει να είναι αστραπιαία για να σωθεί η κατάσταση, καθώς μικρές ποσότητες νερού ήδη έχουν φύγει έξω από την πόρτα του κλιμακοστασίου. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Κων/νος Χονδρός
Εφημερίδα «Συνείδηση» 
Με πληροφορίες από το agriniopress.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ