Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Παντελής Ζέρης νέος Γραμματέας στον ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Ο δικηγόρος στο επάγγελμα Παντελής Ζέρης (Προεδρικός)  αναδείχθηκε νέος Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, μέσα από τη διαδικασία εκλογής που ακολούθησαν χθες βράδυ τα 9 μέλη της νέας...
Συντονιστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μετά από ψηφοφορία την περασμένη Κυριακή. Επικράτησε του Γ. Παληγεώργου (πλατφόρμα), που είχε επίσης προταθεί για τη θέση του Γραμματέα, με ψήφους 5-4. 

Αναπληρωτής Γραμματέας εκλέχθηκε ο Ανδρέας Μαυρομάτης, ενώ για την
ίδια θέση είχε προταθεί και η Βαλάντη Ευπατρίδη, που δεν εκλέχθηκε.
Οριακά επικράτησαν οι προεδρικοί με τους λεγόμενους Πασοκογενείς 3 προεδρικοί και 2 επιρροή Κουρομπλή, συνθέτουν το συντονιστικού, που έχει ως αποστολή να χωρίσει την οργάνωση του Αγρινίου, που αριθμοί (εγγεγραμμένοι) πάνω από 500 άτομα σε δύο ή τρεις. και στο θέμα αυτό υπάρχουν επιφυλάξεις αλλά η συνέχεια θα δείξει... Έχουν δρόμο οι σύντροφοι!     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ