Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ: Mε ρεκόρ συμμετοχών ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» που διεξήχθη σήμερα στο Αγρίνιο στη μνήμη του σπουδαίου Αγρινιώτη αθλητή μεγάλων αποστάσεων Μιχάλη Κούση. Για μια ακόμη φορά νικητής του αγώνα στους άνδρες αναδείχθηκε ο Γ. Καραβίδας της AEK Marathon Club. Ενώ στις...
γυναίκες νικήτρια ήταν η Ντενίζ Δημάκη του ΓΑΣ Ιλισσός. Ο αγώνας ξεκίνησε από τη Δογρή Τριχωνίδας στις 11 το πρωί με τερματισμό την πλατεία Δημοκρατίας στην οποία βρέθηκε πλήθος κόσμου για να χειροκροτήσει τους αθλητές, ενώ νωρίτερα πραγματοποίηθηκε λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και αγώνας ενός χιλιομέτρου στον οποίο έτρεξαν πολλοί μικροί μαθητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καιρός ήταν σύμμαχος σχεδόν καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό του πρώτου αθλητή, όπου άρχισε να ψιχαλίζει.

«Φέτος με σχεδόν τριπλάσια συμμετοχή σε σχέση με άλλες χρονιές, αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και το Σύλλογο Δρομό Υγείας του Αγρινίου που πρώτη φορά ήταν συνδιοργανωτής. Θεωρούμε ότι είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, προσπαθούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη, θέλουμε να την κάνουμε πανελλήνιο γεγονός και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου. Τα έπαθλα στους νικητές του ημιμαραθωνίου, του λαϊκού αγώνα δρόμου, και του αγώνα ενός χιλιομέτρου απένειμαν ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Γκρίζης, αντιδήμαρχοι, άνθρωποι του αθλητισμού και ο αδερφός του Μιχάλη Κούση, Κώστας.

Ο νικητής του αγώνα Γ. Καραβίδας δήλωσε: «Είναι η πέμπτη φορά στον αγώνα αυτό που κατακτώ την πρώτη θέση, είναι στόχος μου να συμμετέχω κάθε χρονιά, αφού είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου αθλητή, του Μιχάλη του Κούση. Θέλω να έρχομαι κάθε χρόνο στον αγώνα γιατί μου αρέσει. Έχω ξεκινήσει να αθλούμαι σε μεγάλη ηλικία και ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός για μένα. Η διοργάνωση κάθε χρόνο βελτιώνεται περισσότερο και έχει σίγουρα μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ