Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον αν. Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη


Συνάντηση του Δημάρχου Μεσολογγίου με τον Υπουργό αναπλ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
   Σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Αθήνα, η συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου με τον Υπουργό αναπλ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.
 Την συνάντηση απασχόλησαν κυρίως περιβαλλοντικά ζητήματα του... 
Δήμου, ενώ έγινε αναφορά σε νέους τρόπους διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και προώθησης βιώσιμων λύσεων μέσω της ανακύκλωσης.
   Παράλληλα, συζητήθηκαν εκκρεμότητες παλαιοτέρων ετών που αφορούν διαχειριστικά θέματα του Λιμενικού Ταμείου, για τα οποία ο κ. Τσιρώνης δεσμεύτηκε να δώσει άμεση λύση.
   Γενικότερα, η ανταπόκριση του Υπουργού αναπλ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ήταν  θετική στα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, ο οποίος να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος θεσμικός εκπρόσωπος δήμου της χώρας που συναντάται για συζήτηση θεμάτων αρμοδιότητάς του.  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ