Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Συμφωνία Παπαναστασίου, Μοσχολιού, Τραπεζιώτη για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Δεκτή, με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις, έγινε απόψε από τις τρεις μεγαλύτερες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η κυβέρνηση ζητά την κατάθεση των... ταμειακών διαθεσίμων των δήμων.
Βέβαια η διαφοροποίηση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου είναι σημαντική μια και μετά από πρόταση του πρώην δημάρχου κ.Παύλου Μοσχολιού, ο Δήμος Αγρινίου τάχθηκε υπέρ της άμεσης καταβολής των κονδυλίων των οποίων δεν κινούνται, δηλαδή για αποθεματικά διαθέσιμα που αυτήν την ώρα είναι «παγωμένα»
Υπενθυμίζεται, ότι η σημερινή απόφαση, της ΚΕΔΕ ,συμφωνεί μεν με την εφαρμογή της ΠΝΔ, με της νομοθέτηση των αλλαγών όμως που δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση με το προεδρείο των δημάρχων.
Με την εξέλιξη αυτή μοιραία, το ενδιαφέρον της συζήτησης εστιάστηκε, στις τοποθετήσεις των παρατάξεων της Λαϊκής Συσπείρωσης και του Ανυπότακτου Αγρινίου που διαφώνησαν κάθετα με την παραχώρηση ακόμη και ενός euro από τα ταμεία του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ