Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Σε επίσχεση εργασίας οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Αγρινίου

Έφτασε «ο κόμπος στο χτένι» για τους ειδικευόμενους γιατρούς του νοσοκομείου Αγρινίου, που παίζουν τώρα το τελευταίο τους χαρτί, προχωρώντας σε επίσχεση εργασίας, σε άρνηση, ουσιαστικά, της άσκησης των καθηκόντων τους στο νοσοκομείο καθώς και τη μη εκτέλεση εφημεριών. Αυτές οι τελευταίες είναι και ο βασικότερος λόγος που οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου αποφάσισαν να προχωρήσουν από... αύριο σε επίσχεση εργασίας. Οι ειδικευόμενοι, όπως άλλωστε και οι ειδικευμένοι γιατροί, δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από τις εφημερίες του 2015 και έτσι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες σε επίσχεση να προχωρήσουν και οι δεύτεροι, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία του νοσοκομείου.
Δε σημαίνει βέβαια πως αυτή δεν θα επηρεαστεί από την επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων, αφού εκείνοι είναι που στην ουσία «κρατάνε» το τμήμα των επειγόντων περιστατικών, όχι μόνο στο νοσοκομείο Αγρινίου, αλλά και γενικότερα στα νοσοκομεία ανά την Ελλάδα.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, δεν είναι μόνο οι απλήρωτες εφημερίες που ώθησαν τους ειδικευόμενους σε αυτή την απόφαση, αλλά και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση τους στο νοσοκομείο κλπ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα τον επόμενο μήνα, οπότε και δεν θα εργάζονται πλέον ειδικευόμενοι γιατροί αφού τελειώνει η ειδίκευσή τους, ενώ, την ώρα που άλλα δημόσια νοσοκομεία έχουν λίστες αναμονής από αποφοίτους της ιατρικής, για το νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχει υπάρξει κανένα αίτημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ