Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ: 16ος Ημιμαραθώνιος Ακτίος Δρόμος

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 16ο Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Η εκκίνηση θα γίνει από τον οικισμό του Ακτίου (είσοδος Αεροδρομίου Ακτίου-Βόνιτσας) και ο τερματισμός στην...
πλατεία Δημαρχείου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Η αγωνιστική διαδρομή είναι 21,098 χιλιόμετρα, εξ’ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.
Δικαίωμα συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο δρόμο έχουν οι αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και πάνω καθώς και αθλητές –αθλήτριες μη εγγεγραμμένων στα σωματεία του ΣΕΓΑΣ και εγγεγραμμένων στα σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
Γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο Άκτιος Δρόμος που έιναι από τους πρώτους Ημιμαραθώνιους στην Δυτική Ελλάδα.
Ο Άκτιος Δρόμος διαφημίζει το Δήμο μας και στόχος είναι να αποκτήσει την παλιά του αίγλη και να καθιερωθεί και να προσελκύει πολλούς Αθλητές και πολλούς επισκέπτες να τον παρακολουθήσουν.

Μακροπρόθεσμα θέλουμε ο Άκτιος Δρόμος να γίνει διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Θα υπάρχει σύντομη πλήρης ενημέρωση και η στήριξη όλων είναι απαραίτητη.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στο τηλέφωνο 2643022232 και στο email dpsanakt@yahoo.gr
Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει πιο εκτενή ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ