Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

"Οι ΣΥΡΙΖέοι του Αγρινίου τα έχουν πάρει με τον Βαρεμένο"!

Οι ΣΥΡΙΖέοι του Αγρινίου για την απουσία των βουλευτών από τα δρώμενα της πόλης και την καθημερινότητα το δικαιολογούν με την παρουσία τους στη βουλή. Την απαξίωση όμως δεν μπορούν να την "χωνέψουν"! 
Χαρακτηριστικό γεγονός σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Βαρεμένος διερχόμενος της Παπαστράτου στην κορυφή της, συγκεκριμένα περνώντας μπροστά από...
του θαμώνες του καφέ "Ραντεβού" στέκι των ΣΥΡΙΖέων, δεν τους έδωσε καμία σημασία (τους απαξίωσε;) με αποτέλεσμα, όπως μάθαμε λίγο αργότερα έγινε ο μεγάλος χαμός.
Για τον βουλευτή ακούγονται αρκετά ανάλογα παράπονα, που έχουν αρχίσει να ανησυχούν τα τοπικά στελέχη του κόμματος του Τσίπρα. 
Μάθαμε ότι αμέσως τηλεφώνησαν κάποιοι στον Γραμματέα της νομαρχιακής Επιτροπής και ακούστηκαν τα όσα.... ακόμα και τον Κουρουμπλή έβριζαν ορισμένοι! Αυτό δεν το καταλάβαμε..... ίσως να υπάρχει και κάτι άλλο, προφανώς, θα το ψάξουμε...
Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, όπως φαίνεται και από άλλα παρατράγουδα, που μαθαίνουμε είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, που είπε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος!
Παιδιά αυτοσυγκράτηση......  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ