Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ομόφωνα η Σύγκλητος υπέρ της μεταφοράς των Τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα

Πριν από λίγο η πρύτανης του Πανεπιστήμιου της Πάτρας κ. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, ανακοίνωσε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστήμιου της Πάτρας, σχετικά με το χωροταξικό των Τμημάτων του Αγρινίου. Nα.... θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο θέμα ήταν πρώτο στην ημερήσια διάταξη της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης της Συγκλήτου, που ξεκίνησε το πρωί.
Η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου, όπως έκανε γνωστό σε δημοσιογράφους η κ. Κυριαζοπούλου, αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την μεταφορα και των τριών Τμημάτων στην Πάτρα, ώστε τε να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά «λειτουργικά κα ακαδημαϊκά προβλήματα» που έχουν σήμερα.
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, η απόφαση της Συγκλήτου την ερχόμενη εβδομάδα θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Παιδείας.
Εμφάνιση DSC_0147.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ