Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Πρωτιά Λοβέρδου στην Αιτωλοακαρνανία, δείτε τα αποτελέσματα

Πανηγυρική νίκη από την πρώτη Κυριακή πέτυχε η Φώφη Γεννηματά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά συγκέντρωσε το “μαγικό” ποσοστό 53%, που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να ξαναστηθούν κάλπες την επόμενη Κυριακή. Την...συνεχάρη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Νίκη από την πρώτη Κυριακή εξασφάλισε, με άνεση, η Φώφη Γεννηματά. Συγκέντρωσε το 53% των ψήφων αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ανδρέα Λοβέρδο με 25%, ενώ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος “τερμάτισε” τρίτος με ποσοστό 21%.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά, την οποία συνεχάρη για την εκλογική νίκη της. Επικοινώνησε επίσης με τους άλλους δύο υποψηφίους και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία των άλλων δύο συνυποψηφίων της στην κούρσα της διαδοχής.
Συνολικά στην Αιτωλοακαρνανία ο κ. Λοβέρος έλαβε 704 ψήφους, η κ. Γεννηματά 651 και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 172.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά δήμο:

Αγρινιο: Λοβέρδος 177, Γεννηματα 269, Κωνσταντινόπουλος 38, λευκά 2

Μεσολόγγι: Λοβέρδος 160, Γεννηματά 115, Κωνσταντινόπουλος 25

Ναυαπκτος: Λοβέρδος 150, Γεννηματά 93, Κωνσταντινόπουλος 24, λευκά 8

Ξηρόμερο: Λοβέρδος 65, Γεννηματά 35, Κωνσταντινόπουλος 29

Άκτιο – Βόνιτσα: Λοβέρδος 36, Γεννηματά 27, Κωνσταντινόπουλος 15

Αμφιλοχία: Λοβέρδος 92, Γεννηματά 93, Κωνσταντινόπουλος 18

Θέρμο: Λοβέρδος 24, Γεννηματά 19 , Κωνσταντινόπουλος 23

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ