Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Για την Καρδιολογικής κλινική του Γ.Ν. Αγρινίου

 ΑΝΑΦΟΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καρδιολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Αγρινίου

Στα πλαίσια της έντονης ανησυχίας και διαρκούς αγωνίας μας και πιστοί στο ιδανικό της ανεμπόδιστης και δωρεάν δημόσιας υγείας, επισημαίνουμε ότι για την ασφαλή, νόμιμη και ομαλή λειτουργία της Καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Αγρινίου, απαιτείται η συνεχόμενη παρουσία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ειδικών Καρδιολόγων, από τους οποίους απαραίτητα ο ένας με....
βαθμό Επιμελητού Α΄ ή Διευθυντού, για την επιστημονική και διοικητική ευθύνη της Καρδιολογικής κλινικής.

Τυχόν αποσπασματικές λύσεις (μετακίνηση Καρδιολόγων ιατρών μόνο για εφημερίες) σύμφωνα με παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος ( Δεκέμβριος 2014), οδήγησαν σε πολλαπλά προβλήματα, μη οριστική λύση και δεν συνάδουν με την ασφαλή, νόμιμη και αξιοπρεπή νοσηλεία των ασθενών.

Για τον λόγο αυτό εκφράζουμε την έντονη αγωνία μας και ανησυχία μας για την προσπάθεια εξεύρεσης οριστικής λύσης και όχι αποσπασματικών ενεργειών που θα επιδεινώσουν το ήδη υπάρχον σοβαρότατο πρόβλημα. 



Οι καρδιολόγοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου

Σακκάς Απόστολος, Επιμ. Β’ Καρδιολογικού τμήματος του Γ.Ν.Αγρινίου,
Χοσέ Τομάς Αγκιλάρ Επικουρικός Ιατρός Καρδιολογικού τμήματος του Γ.Ν.Αγρινίου

Ο Πρόεδρος Ε.Ν.Ι.Α

Ξυλωμένος Απόστολος Επιμ. Β΄ Παθολόγος Γ.Ν. Αγρινίου 

----------------------------------------------------------------------
Ο Πρόεδρος Ι.Σ.Α.

Παπαθανάσης Παντελής

Αγρίνιο 19/06/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ