Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Φωτορεπορτάζ από την άφιξη του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι

Για προετοιμασία στο Καρπενήσι κατέφτασε ο Παναιτωλικός. Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 13 Ιουλίου οι Αγρινιώτες βρίσκονται στο Hotel Spa Montana, το οποίο επέλεξαν ξανά και θα διαμείνουν σε αυτό έως τις 26 του τρέχοντος μηνός. Η πρώτη προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους για τα «καναρίνια» θα διεξαχθεί...σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου στις 18:30. Οι Αιτωλοακαρνάνες έφτασαν στις 12:30 στο Montana.
Την αποστολή για το συγκρότημα του Λιονέλ Πόντες αποτελούν οι εξής 26 ποδοσφαιριστές: 
Κυριακίδης, Στεφανάκος, Κολοβούρης, Κούσας, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Μύγας, Κέβιν, Ρουμπουλάκου, Μάκος, Ζαρκάδας, Κουτρομάνος, Ρουσκουσέδα, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μήλιος, Βασιλείου, καθώς και οι παίχτες της ομάδας νέων Αθανασόπουλος, Καράι, Σάαντο, Κοντογιάννης, Μαργαρίτης, Βασιλάρης, Μωραΐτης. 
Ο Ντάνι Μπεχαράνο βρίσκεται σε άδεια λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας από τις 18 Ιουλίου. Αρχηγός αποστολής είναι ο Μάκης Μπελεβώνης. Η Αγρινιώτικη ομάδα θα δώσει και δύο δυνατά φιλικά με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/7) και τον Ηρακλή (26/7).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ