Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Γκίζι προς Μέρκελ: Θέλετε να ρίξετε τον Τσίπρα για αυτό αρνείστε τη διαπραγμάτευση - video

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Άνκελα Μέρκελ και του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ εξαπέλυσε από το βήμα της γερμανικής Βουλής ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Die Linke Γκρέγκορ Γκίζι ο οποίος τους κατηγόρησε ότι...αρνούνται να διαπραγματευτούν με την κυβέρνηση πριν από το δημοψήφισμα επειδή ελπίζουν ότι μετά την Κυριακή θα πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα. 
Ο Γκίζε χαρακτήρισε ανεύθυνη αυτή την πολιτική ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το ευρώ, λέγοντας ότι αν γίνει Grexit αυτό μπορεί να φέρει ντόμινο και «αν πεθάνει το ευρώ, τότε εμείς θα υποφέρουμε». Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Die Linke, επέκρινε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι οι θεσμοί «αρνούνται την πρόταση του Τσίπρα για φορολόγηση των πλουσίων», δηλαδή την φορολόγηση όσων έχουν κέρδη άνω των 500 χιλ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ