Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Επίθεση σε Τσακαλώτο, Φλαμπουράρη από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με τη πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει πυρά αρχικά κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα σχόλιά του ότι "Ζωής...θελούσης" θα ψηφιστεί το πρόγραμμα στήριξης.
"Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με τρόπο ανήθικο αυτά για τα οποία είχαμε αγωνιστεί. Από την Τρίτη το πρωί κ. Τσακαλώτε με στοχοποιήσατε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο θα μπει στην Βουλή, "Ζωής θέλοντος". Έγινε ένα όργιο επίθεσης σε όποιον κοινοβουλευτικό παράγοντα ήθελε να υπερασπιστεί τα κοινοβουλευτικώς κεκτημένα", είπε χαρακτηριστικά.
"Δεν υπήρχε κάποια ουσία , ήταν απλώς μια τακτική για να ροκανίσει το χρόνο. Δεν μπορώ να σχολιάσω όλα αυτά που κάνετε για να ροκανίσετε το χρόνο. Δεν μπορώ να ακολουθήσω όλους αυτούς που θέλουν να πάμε σε δάνειο γέφυρα". απάντησε ο κ.Τσακαλώτος.
Η πρόεδρος της Βουλής έστρεψε τα πυρά της και στον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, για τα όσα δήλωσε περί "Φρόιντ" σήμερα το πρωί.
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για "ψυχιατρικοποίηση και εκφυλιστική αποδόμηση της προσωπικότητας, εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα οι πιο σκοτεινές μυστικές υπηρεσίες".
"Πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την πρόεδρο της Βουλής και θεσμικούς παράγοντες;" διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ