Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

«Η νέα συμφωνία είναι οδοστρωτήρας και έρχεται να διαλύσει ό,τι δεν πρόλαβαν να κατεδαφίσουν τα προηγούμενα μνημόνια.
Είναι πιο βάρβαρο και πιο σκληρό, γιατί προστίθεται πάνω στα δύο προηγούμενα.... μνημόνια που έχουν ήδη τσακίσει τα λαϊκά εισοδήματα». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μωραΐτης βουλευτής του ΚΚΕ και κατήγγειλε τη συστράτευση όλων των κομμάτων του κεφαλαίου, την άτυπη συγκυβέρνηση που έχει στηθεί από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, για να το περάσουν.
Προειδοποίησε ότι με τα μέτρα θα δοθεί η χαριστική βολή στη φτωχομεσαία αγροτιά καθώς η γη και η παραγωγή θα συγκεντρωθεί στα χέρια λίγων ενώ οι φτωχοί και μικρομεσαίοι αγρότες θα ξεκληριστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ