Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Αλαβάνος: Δυστυχώς, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ντρέπονται

Τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βάζει και πάλι στο στόχαστρό του ο Αλέκος Αλαβάνος.
Με δηλώσεις του στη “Real News”, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’, τονίζει τα εξής:
“Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας και του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Είναι οι μόνοι που επέδειξαν μια εντιμότητα. Στα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς και στο μεγαλύτερο μέρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δεν έχουν τη στοιχειώδη εντιμότητα, και δυστυχώς δεν ντρέπονται.
Εκλέχθηκαν με ακραίο αντιμνημονιακό λόγο, χαρακτηρίζοντας προδότες τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, και σήμερα κάνουν τα ίδια και χειρότερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ