Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: «Συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε» (φωτο)

 Πραγματοποιήθηκε χτες 26/8/2015, με μεγάλη συμμετοχή, η συνέλευση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε ξενοδοχείο της πόλης μας.
 Σε κλίμα ενότητας, αισιοδοξίας και δημιουργικού προβληματισμού, σε κατάμεστη αίθουσα, έγινε απολογισμός του προηγούμενου διαστήματος(δημοψήφισμα-συμφωνία κ.α.) όπου με τοποθετήσεις δεκάδων μελών και στελεχών εκφράστηκε...
η επιθυμία και η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών και στελεχών της οργάνωσης Αγρινίου να προχωρήσουμε, να μην αποτελέσει παρένθεση η κυβέρνηση της Αριστεράς και να στηριχτεί ο Πρωθυπουργός και η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας. Να δώσουμε νικηφόρα και την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 για το καλό του λαού και του τόπου.
 Τα μηνύματα από τους συμπολίτες παραμένουν και είναι αισιόδοξα. Οι πολίτες του Αγρινίου αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ σαν την πολιτική δύναμη που εγγυάται την πορεία της χώρας.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ