Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                                                Αγρίνιο, 26/8/2015
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 3 60314
FAX: 2641 0 48498 
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 
για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών
“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Αγρινίου, για τον κοπιαστικό αγώνα που έδωσαν για την εισαγωγή στην... Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όσοι πέτυχαν τον στόχο τους, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας τους συγχαίρω θερμά και εύχομαι η επιτυχία τους αυτή να ανοίξει στο μέλλον ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των προσδοκιών τους.
Σε όσους δεν κατάφεραν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, να γνωρίζουν πως μπορεί να χάθηκε μια ευκαιρία όμως στο χέρι τους είναι να κάνουν μια νέα αρχή. Με επιμονή και θέληση είμαι βέβαιος πως θα πετύχουν τους στόχους τους.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι γονείς αλλά και οι εκπαιδευτικοί, για τη σημαντική και σπουδαία στήριξη τους στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους.
Επίσης λόγω των ιδιαιτέρων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας απευθυνόμενος συνολικά στους νέους του Αγρινίου, θέλω να τους διαβεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός τους και μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση που θα τους επιτρέπουν να εκπληρώνουν τους στόχους τους “.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ