Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Βόμβα Κωνσταντοπούλου για Φλαμπουράρη: "Μου είπε να μην ζορίζω τον Στουρνάρα"

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία άρχισε με καθυστέρηση 2 ωρών, ισχυρίστηκε πως ο Αλέκος Φλαμπουράρης της... ζήτησε να μην ασκεί πιέσεις στον Γιάννη Στουρνάρα!
Συγκεκριμένα κ. Πετράκο τόνισε πως ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης παρενέβη για να μην πιεστεί ο Γιάννης Στουρνάρας να καταθέσει για την υπόθεση Siemens! 
Είπε «Όταν αποστέλλαμε τις κλήσεις για την εξέταση του κ. Στουρνάρα και σε αυτή την επιτροπή και την επιτροπή ΔΕΚΟ σε τυχαία συνάντησή μου με τον κ. Φλαμπουράρη μου είπε: "μην τον ζορίζεις" και του είπα αυτό δεν το άκουσα και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό κ.Τσίπρα ο οποίος εξεπλάγη». 
Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε εμμέσως τον κ. Στουρνάρα ότι ψεύδεται όταν επικαλείται φόρτο, αφού όπως είπε η Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με την παραπολιτική στήλη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ο κ. Στουρνάρας είναι στο σπίτι του στην Σύρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ