Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Kοσμοϊστορικές αποκαλύψεις: Υπάρχει τρεχούμενο νερό στον Άρη - Μπορεί να υπάρχει ζωή - Συγκλονιστικές Φωτογραφίες (LIVE)

Σε ειδική συνέντευξη τύπου προχωράει αυτή την στιγμή η NASA η οποία ανακοινώνει σε όλο τον πλανήτη μια κοσμοϊστορική ανακάλυψη στον πλανήτη Άρη. Σύμφωνα με τους ερευνητές, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών... εντοπίστηκαν ίχνη από τρεχούμενο νερό και ειδικότερα ενυδατωμένα άλατα, που προκαλούνται μόνο από την ύπαρξη αλμυρού - Αυξάνονται οι πιθανότητες να υπάρχει ζωή στον πλανήτη.
Η συνέντευξη Τύπου μεταδίδεται ζωντανά σε όλο των πλανήτη μέσω διαδικτύου ενώ εκτός από τους δημοσιογράφους που θα παρευρίσκονται ερωτήσεις θα μπορούν να κάνουν και οι πολίτες μέσα από το hashtag #AskNasa στο Twitter και εδώ 

Όπως αναφέρει ο Guardian, σύμφωνα με τους ερευνητές, η ανακάλυψη αυξάνει τις πιθανότητες ύπαρξης κάποιας μορφής ζωής στον «Κόκκινο Πλανήτη». 

Δείτε εδώ φωτο και ζωντανά την συνέντευξη Τύπου ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ