Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Παναιτωλικός: Χάρισε βαθμούς....προηγήθηκε 0-2 και ισοφαρίστηκε

Ο Παναιτωλικός με γκολ του Μαρκόβσκι (11', 20') προηγήθηκε στη Λιβαδειά, αλλά ο Λεβαδειακός έφθασε στο 2-2 (40' Γιακουμάκης, 47' πέν. Μάντζιος), αλλά δεν έφθασε στην ανατροπή, αν κι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 69', μετά... την αποβολή του Ντιέγκο Βιγιαφάνες
Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε εκ διαμέτρου αντίθετη αγωνιστική κατάσταση, αλλά στο τέλος όλοι έμειναν ευχαριστημένοι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι, που τα είχε όλα.
Ο Λεβαδειακός προερχόμενος από δύο σερί νίκες, φιλοδοξούσε να φθάσει σε μια ακόμα, απέναντι στον Παναιτωλικό, που είχε νέο τεχνικό τον Γιάννη Ματζουράκη κι έψαχνε ένα νέο ξεκίνημα, μετά τις βαριές ήττες με 5-1 από την Καλλονή και τον Πανιώνιο.
Απόλυτος αιφνιδιασμός
Και η αλλαγή τεχνικού, όπως συνήθως συμβαίνει, προσδίδει αλλαγή ψυχολογίας. Αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα, με τους παίκτες του Παναιτωλικού να φαίνονται πιο αποφασιστικοί.
Και αυτή τη δίψα τους την εξαργύρωσαν με δύο γρήγορα γκολ από τον Σέρβο, Μάρκο Μαρκόβσκι (11', 20΄) , παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα.
Σε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ακης Μάντζιος, έκανε πριν από το 30' την πρώτη του αλλαγή, με τον Νικαλάου να αντικαθιστά έναν στόπερ (Τριποτσέρη), στην προσπάθεια η ομάδα να αλλάξει ρυθμό
Γρήγορη ισοφάριση
Και οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν καρπούς, με τον Πέτρο Γιακουμάκη να μειώνει σε 2-1, πριν βγει το ημίχρονο, 40', δίνοντας μεγαλύτερη θέληση στους γηπεδούχους.
Και πριν καλά-καλά οι παίκτες… ζεσταθούν στην επανάληψη, ήρθε η ισοφάριση. Ο Βαγγέλης Μάντζιος κέρδισε το πέναλτι από τον Ντιέγκο Βιγιαφάνες και το εκτέλεσε ο ίδιος στο 47', ισοφαρίζοντας 2-2, με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα
Η ανατροπή λίγο έλειψε να έρθει στο 55', όταν ο Κάρλος Μιλιάζες με απευθείας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.
ΣΚΟΡΕΡ: 40΄ Γιακουμάκης, 47' πέν. Μάντζιος / 11', 20΄ Μαρκόβσκι
ΔΟΚΑΡΙ: 55΄Μιλιάζες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 43' Φαβάλι, 69' Μιλιάζες, 69' Γιάχιτς / 10' Παπάζογλου, 13' Κυριακίδης, 30' Μαρκόβσκι, 47' Ντιέγκο Μπεχαράνο, 85' Κάπελ, Ντάνι Μπεχαράνο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 69' (2η κίτ,) Ντιέγκο Μπεχαράνο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
Λεβαδειακός (Άκ. Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης (29' Νικολάου), Στάθης, Μιλιάζες (75' Μίνγκας), Εντουίν, Ρομέου, Ναβάρο, Φαβάλι (70' Μάρκοβιτς), Γιακουμάκης. Μάντζιος, Γιάχιτς
Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρουμάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66' Πάουλο), Βιγιαφάνες (71' Μάρτιν), Κάπελ, Μαρκόβκσι (80' Ουάρντα)
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ