Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Σύσκεψη Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας στην Αμφιλοχία - Πέμπτη 29/10 στις 11 π.μ.

Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ : ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ             

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας  διοργανώνει συγκέντρωση – σύσκεψη στην Αμφιλοχία  την Πέμπτη 29/10 στις 11 π.μ. στο καφενείο του «Κώστα Κορομηλιά»  απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα σε αγρότες και..
κτηνοτρόφους ενόψει του παναιτωλοακαρνανικού συλλαλητηρίου στις 5 Νοέμβρη για την οργάνωση του αγώνα και την αντίσταση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και την ΕΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης αντιπρόεδρος της ΟΑΣ Αιτ/νιας και βουλευτής του ΚΚΕ.
Διεκδικούμε μαζικά το δίκιο μας και το δικαίωμα να παραμείνουμε στα χωριά και στα χωράφια μας με αξιοπρεπή ζωή και ικανοποιητικό εισόδημα.
Οργανώνουμε τη δύναμή μας και τους αγώνες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ