Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και συζήτησε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν και απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου και όχι μόνο…
Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντησή μας αφορούσαν:

˃ ελεγχόμενη στάθμευση

˃ επαναλειτουργία Δημοτικής Αστυνομίας και αρμοδιότητές της

˃ ηλεκτροφωτισμός εμπορικών δρόμων (αποκατάσταση υπάρχοντος και κατασκευή όπου δεν υπάρχει) 

˃ νέα κυκλοφοριακή μελέτη για το εμπορικό κέντρο αλλά και ευρύτερα, που θα λαμβάνει υπ’ όψιν της τα νέα δεδομένα της πόλης (π.χ. μεταφορά Νοσοκομείου κλπ.)

˃ εγκληματική υπολειτουργία του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου (άμεσες δράσεις Δημοτικής Αρχής και φορέων της πόλης)

˃ ευταξία και ευνομία πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων

˃ παράνομο πλανόδιο εμπόριο, παραεμπόριο, λαϊκές αγορές, παζάρια 

˃ προβολή και στήριξη της τοπικής αγοράς και των τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης μέσα από στοχευμένες ενέργειες με την συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου – Δήμου Αγρινίου. 

Θεωρούμε ότι η συνάντηση με τον Δήμαρχο υπήρξε εποικοδομητική, για τα περισσότερα θέματα διαπιστώθηκε συν αντίληψη και συμφωνήθηκε η συνεχής και διαρκής επικοινωνία Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την επίλυση των ζητημάτων που θα προκύπτουν. 
ΑΓΡΙΝΙΟ:27-10-2015
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ