Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Καθάρισε η Περιφέρεια την στραγγιστική τάφρο από τα γεφύρια Αλάμπεη μέχρι τη Συκιά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/10/2015 (ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΓΡΑΦ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ)
Μετά από 20 χρόνια καθαρίστηκε η τάφρος 2 χιλιομέτρων  του Ζευγαρακίου κάτω από την εθνική οδό.
Ένα χρόνιο αίτημα των επιχειρήσεων και των κατοίκων στην περιοχή μεταξύ των γεφυριών του Αλάμπεη και της Συκιάς, ήρθε να ικανοποιήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον καθαρισμό στην στραγγιστική τάφρο του Ζευγαρακίου.
Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ανέλαβε και καθάρισε την στραγγιστική τάφρο, μετά από 20 χρόνια που είχαν να γίνουν  παρεμβάσεις σε αυτή, σε μήκος δύο χιλιομέτρων κάτω από την εθνική οδό. Εκεί  όπου σε πολλά σημεία παρατηρούνταν πλημμυρικά φαινόμενα από τις...
βροχοπτώσεις σχεδόν όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αντίκτυπο στην ζωή και την οικονομική δραστηριότητα των πολιτών.
Εμφάνιση φωτογραφία 2.JPG
Η παρέμβαση αναμένεται να έχει ευεργετικές επιπτώσεις και στην προστασία της ίδιας της εθνικής οδού με την άρση της επικινδυνότητας που παρατηρείται ειδικά τους χειμερινούς μήνες στη περιοχή.
Κατά την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνας Σταρακά, στα έργα  πολλοί κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής βρέθηκαν για να επισημάνουν την αξία της παρέμβασης σε μια περιοχή που έχει πολλές φορές πληγεί από αβλεψίες του παρελθόντος.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζευγαρακίου, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι «για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες εισακούεται ένα χρόνιο αίτημά μας να αντιμετωπιστεί ένα ζήτημα που είχε κόστος στην περιοχή και αποστερούσε πολίτες από την εκμετάλλευση της ίδιας της περιουσίας τους, ενώ εγκυμονούσε συχνά και κινδύνους»

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά από την πλευρά της δήλωσε ότι «δέσμευσή μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι να είμαστε παρόντες στην καθημερινότητα των πολιτών και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν, με απώτερο στόχο την εξάλειψη όσων από αυτά  χρονίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ