Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Π. Κατσούλης: «Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος»

Η δικαστική περιπέτεια «Αρχής γενομένης από την επόμενη Τρίτη 27 Οκτώβρη, ξεκινά με έναν κύκλο πέντε πολιτικών δικών που αφορά τον προηγούμενο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης μας Παναγιώτη Κατσούλη
Σε όλες αυτές τις δίκες είναι κατηγορούμενος γιατί ως δήμαρχος υπερασπίσθηκε το συμφέρον των πολλών και τα συμφέροντα του δήμου.» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας” που τονίζει συγκεκριμένα:
-Στις 27/10 κατηγορείται μαζί με τους τότε δημάρχους Ναυπάκτου και Αγρινίου και πλήθος εκπροσώπων συλλογικών φορέων (Εργατικά Κέντρα, Επιμελητήριο κ.α.), γιατί έκλεισαν τη γέφυρα Χ. Τρικούπης για μισή ώρα διαμαρτυρόμενοι ενάντια στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ». Σχόλια δεν νομίζουμε πως χρειάζονται…

- Ακολουθεί το Δεκέμβριο η δίκη για το γκρέμισμα των αυθαίρετων και παράνομων κατοικιών των αθιγγάνων στο Αιτωλικό, σε δημοτικό οικόπεδο δίπλα στο στάδιο Αιτωλικού. Θυμίζουμε την έκρυθμη κατάσταση εκείνων των ημερών (Αύγουστος 2012), με τις συνεχείς συγκρούσεις ντόπιων και αθιγγάνων, τους πυροβολισμούς και την καταδίκη των πρωταίτιων της παραβατικότητας των αθιγγάνων, που τώρα εμφανίζονται ως μηνυτές κατά του τότε δημάρχου!

- Στους πρώτους μήνες του 2016 έπονται δυο δίκες ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας. Η πρώτη εξ αυτών αφορά ΚΛΟΠΗ. Τι έκλεψε; Τα λυόμενα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), τα οποία είχαν αφεθεί σε σχολείο του Αγρινίου, το οποίο είχε μεταφερθεί σε νεοαναγειρόμενο οίκημα, κατόπιν συνεννόησης με τον ΟΣΚ. Τα λυόμενα είναι αυτά που στεγάζουν ακόμη τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου (Παλαμαϊκή), που τότε κυριολεκτικά βρίσκονταν στο δρόμο. Μηνυτής ο δήμος Αγρινίου!

- Η δεύτερη που ακολουθεί, σχετίζεται με την εκμίσθωση των χωραφιών της Κατοχής, αρχές του 2014, σε συνεταιρισμό αγροτών της περιοχής. Διώκεται γιατί εφάρμοσε την τότε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μηνυτής ο ιδιώτης που για πολλά χρόνια εκμίσθωνε σχεδόν κατά αποκλειστικότητα τα χωράφια και που και φέτος συνέβη το ίδιο.

- Τέλος, κλείνει ο κύκλος με τη δίκη για τα επεισόδια στο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ», κατά του τότε υπουργού Μάριου Σαλμά. Κατηγορούμενος μαζί με δεκάδες άλλους αγωνιζόμενους συμπολίτες, «ως υποκινητής επεισοδίων» κατά του υπουργού, των αστυνομικών δυνάμεων κ.α. Δίκη για την οποία την παραμονή της, θα υπάρξει ιδιαίτερη αναφορά από την πλευρά μας.

«Συνδημότες

Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά μας σχετικά με τις ημερομηνίες των δικών. Σε κάθε περίπτωση νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί την ώρα που άλλοι «εκπρόσωποι του λαού» σέρνονται στα δικαστήρια για «λαμογιές», εμείς οδηγούμαστε στο εδώλιο γιατί υπερασπισθήκαμε και υπερασπιζόμαστε το δίκιο των πολλών.: καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ