Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Tραγικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό – δύο νεκροί (φωτο-video)

Σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος του ξενοδοχείου Ιmperial και στο ρεύμα προς τον κόμβο του Άγιου Δημήτριου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μηχανή μεγάλου κυβισμού με οδηγό έναν άνδρα 22 ετών και ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο συγκεκριμένο ρεύμα....
παρέσυρε και τραυμάτισε βαρύτατα γυναίκα που διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα. Στη συνέχεια ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη σε πινακίδα σήμανσης με αποτέλεσμα και αυτός να τραυματιστεί βαρύτατα.

Να σημειωθεί ότι η παράσυρση της γυναίκας έγινε σε σημείο όπου υπήρχε σήμανση για διάβαση πεζών. Σε πολύ άσχημη κατάσταση τόσο η άτυχη γυναίκα όσο και ο 22χρονου δικυκλιστής μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο του Αγρινίου και εκφράζονται φόβοι για την ζωή τους.
Οι φόβοι αυτοί τελικά επιβεβαιώθηκαν, αφού τόσο για τον 22χρονο, όσο και για την πεζή γυναίκα (που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί), μετά την μεταφορά τους στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο τους.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ